Vacature Consultant Enterprise Mobility

Inovativ is uniek. In wat we doen, en vooral in hoe we dat doen. Ons team loopt harder en denkt slimmer. Het bestaat uit mensen van wereldklasse, die elk specialist zijn in hun eigen vakgebied. We zijn altijd op zoek naar collega’s die net als wij technologie tot in de puntjes willen doorgronden. En die net zo gedreven zijn als wij om oplossingen van topniveau neer te zetten.

 

Wij zijn opzoek naar een Consultant Enterprise Mobility
Eindgebruikers maximaal ondersteunen bij informatiebeveiliging in de Mobile First, Cloud First wereld. Is dat hetgeen waar jij je dagelijks mee bezig wilt houden? Dan ben jij een Consultant Enterprise Mobility bij inovativ.

Wat verwachten wij van jou
Als technisch consultant Enterprise Mobility houd jij je bezig met mobility vraagstukken van klanten in de breedste zin van het woord. Je adviseert klanten over zakelijke toepassingen op het gebied van mobility en je bent uitstekend op de hoogte van de laatste trends wat betreft informatiebeveiliging, identity en mobile device/application management. Alles in de visie van Mobile First, Cloud First. De Microsoft oplossingen zoals EMS kennen geen geheimen voor je. Je wilt hier de beste in zijn en bent in staat om bij inovativ aan te haken bij een team van specialisten die rechtstreeks contact hebben met de Product Group van EMS van Microsoft in Redmond.

Naast een adviserende rol, implementeer en migreer je ook Microsoft gerelateerde mobility oplossingen en ben je betrokken in het (pre-)sales proces. Je voert Proof of Concepts uit en geeft presentaties. Naast kennis van EMS heb je ook kennis van Windows 10 (Mobile en Universal Apps) en overige producten zoals System Center Configuration Manager (SCCM). Projectmatige certificeringen zoals PRINCE2, IPMA, etc. is een pré.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt diepgaande kennis van alle onderdelen van de Microsoft Enterprise Mobility Suite;
 • Je hebt diepgaande kennis van Intune, Azure Active Directory Premium, Azure Rights Management Services Premium, Advanced Threat Analytics;
 • Je hebt diepgaande kennis van Windows 10 (Mobile) en andere (mobiele) besturingssystemen zoals Google Android en Apple iOS;
 • Je hebt kennis van IaaS, PaaS en Office365;
 • Je hebt ervaring met platform gerelateerde producten zoals ADFS, Azure AD Connect, PowerShell, etc.
 • Je hebt ervaring met het werken in multidisciplinaire teams in internationale omgevingen;
 • Je hebt uitstekende communicatie skills, zoals schriftelijke als mondeling.


Wat bieden wij jou

Uitdagende projecten, implementaties en optimalisaties op Productivity gebied. Je kunt bij mooie opdrachtgevers je kennis en ervaring in de praktijk brengen en kennis overdragen en overgedragen krijgen. Een groot gedeelte van je tijd mag je besteden aan je eigen ontwikkeling. Wij nemen daarin ook initiatief. Er worden kennissessies gehouden, maar ook wordt er op basis van kennisdomeinen één en ander georganiseerd.

Hiervoor wordt je door ons goed beloond. Wij bieden je een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris krijg je de beschikking over een uitstekende laptop, een autoregeling en een telefoon. Verder beschik je over:

 • Veel vrijheid met betrekking tot je werklocatie;
 • Een premievrij pensioen;
 • Een groot spectrum aan opleidingsmogelijkheden;
 • Extra studiedagen.

Maar het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terechtkomt bij de beste Cloud en Productivity dienstverlener van Nederland, waar men alleen maar beter wil worden in een prettige omgeving.

Voor meer informatie over deze vacature neem contact met ons op.

Call: +31 20 890 91 00

Denk je dat inovativ en jij bij elkaar passen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nynke van der Gouw. Dit kan door een email te sturen of bel naar +31 20 890 91 00.

'Ik krijg bij inovativ veel vrijheid om zelf mijn eigen tijd in te delen.'

Lees Derk's verhaal

'Het hoge kennisniveau sprak me direct aan.'

Lees Tom's verhaal

'Ik vind het fijn om met gelijkgestemden te kunnen werken.'

Lees Mark's verhaal
MVP, vacature, Microsoft, werken bij inovativ

Pas jij bij inovativ? Of wil je meer informatie?

Laat het ons weten!